Tips för dem som jobbar på annan ort

Kommer ni ihåg att jag sökte ett jobb i Luleå? Tro det eller ej, men jag fick det! Jag är sjukt glad och för att vara helt ärlig så trodde jag att jag var något underkvalificerad för tjänsten, men tji fick jag. Ibland är det skönt att ha fel! Nu håller jag på att rensa ur min lägenhet för jag ska nämligen hyra ut den i andra hand medan jag provar på arbetslivet norröver. Min bästa vän som nyligen flyttade till Norge tipsade mig om ett företag som erbjuder magasinering i Malmö och på många andra ställen runt omkring i landet, bland annat i Stockholm. Det passar mig perfekt då personen som ska flytta in i min lägenhet har egna möbler och har önskat att hyra den omöblerad. Dessutom tycker jag att det är skönt att låta mina egna saker stå orörda. Lägenheten i Luleå är redan möblerad så det slipper jag bekymra mig om. Vi hörs åter när jag flyttat!

Katt i resväska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *