Lärt mig nåt nytt

Tada! Så var det dags igen. Ny kunskap. Den här gången handlar det om däckbyte. Alltså jag är ju storstadstjej, har körkort men bil är helt onödigt i Stockholm. Bara dyrt och krångligt. Men idag bestämde min älskade pappa sig för att det vara dags att jag lärde mig att byta däck på bilen. Varför, undrade jag. Jo, sa han för om du får det där jobbet i Luleå så kan du inte ringa mig så fort du behöver hjälp, då måste du kunna göra det själv. Ehhh… jaha, tänkte jag finns det inte bussar i Luleå? Men jag kom inte undan. Pappsen hade gett sig den på att jag skulle lära mig det här med däckbyte. Och vet ni vad, jag upptäckte att det rätt ball att byta däck. Lite skitigt och två av mina nagelförlängningar rök men det går att fixa nya. Jag tycker att jag borde få diplom som nyutexaminerad däckbytare, haha.

g

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *