Julfester och mys!

Hej alla fina!

Måste bara berätta, att igår var jag på en så himla trevlig fest i Stockholm. Några fina bekanta hade festen och det var verkligen supermysigt med glögg, pepparkakor och lussebullar. Blev kanske lite mycket glögg, men hi-hi, det är ju ändå jul snart! Deras lägenhet var hur fin som helst med lite indisk inredning, men samtidigt nordisk. Lite svårt att förklara, men den var verkligen härlig.

Det bästa var ändå området deras lägenhet ligger i. Jag har gått förbi där innan, men det här var första gången jag var hemma hos någon som bor där. Det ligger precis bredvid vattnet och är såååå ljust och luftigt. Jag har faktiskt suttit och kollat in mäklare på Liljeholmen idag, för att jag blev så sugen på att flytta dit! Det är inte aktuellt just nu, men om jag i framtiden ska bo i Stockholm så är absolut det här området det jag vill bo i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *