Hon lämnar mig!

Idag är jag så sjukt deppig. Min älskling lämnar mig. Hon ska jobba i Norge med uthyrning sjuksköterskor. Hur sjutton ska jag klara mig utan min bästa vän?? Alltså det är ju inte så att jag missunnar henne jobbet, jag tycker det är superkul att hon får den här chansen. Men det kommer bli så tomt och tråkigt utan henne. Skulle inte förvåna mig om hon träffar en trevlig norrman och blir kvar för gott heller. Undrar om jag kan följa med henne? Trondheim verkar vara en rätt stor stad med mycket uteliv. Men det är ju så långt upp och långt hem. Jag får nog nöja mig med att hälsa på henne och hoppas att hon kommer flytta tillbaka hem igen. Och vem vet, jag kanske får det där jobbet jag sökte i Luleå och då måste ju jag också flytta. Hittade en sjukt läcker lägenhet när jag kollade vad som fanns på marknaden. Måste nog in och kolla en gång till.

Nurse muscle power strength

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *