Tips för dem som jobbar på annan ort

Kommer ni ihåg att jag sökte ett jobb i Luleå? Tro det eller ej, men jag fick det! Jag är sjukt glad och för att vara helt ärlig så trodde jag att jag var något underkvalificerad för tjänsten, men tji fick jag. Ibland är det skönt att ha fel! Nu håller jag på att rensa ur min lägenhet för jag ska nämligen hyra ut den i andra hand medan jag provar på arbetslivet norröver. Min bästa vän som nyligen flyttade till Norge tipsade mig om ett företag som erbjuder magasinering i Malmö och på många andra ställen runt omkring i landet, bland annat i Stockholm. Det passar mig perfekt då personen som ska flytta in i min lägenhet har egna möbler och har önskat att hyra den omöblerad. Dessutom tycker jag att det är skönt att låta mina egna saker stå orörda. Lägenheten i Luleå är redan möblerad så det slipper jag bekymra mig om. Vi hörs åter när jag flyttat!

Katt i resväska

Hon lämnar mig!

Idag är jag så sjukt deppig. Min älskling lämnar mig. Hon ska jobba i Norge med uthyrning sjuksköterskor. Hur sjutton ska jag klara mig utan min bästa vän?? Alltså det är ju inte så att jag missunnar henne jobbet, jag tycker det är superkul att hon får den här chansen. Men det kommer bli så tomt och tråkigt utan henne. Skulle inte förvåna mig om hon träffar en trevlig norrman och blir kvar för gott heller. Undrar om jag kan följa med henne? Trondheim verkar vara en rätt stor stad med mycket uteliv. Men det är ju så långt upp och långt hem. Jag får nog nöja mig med att hälsa på henne och hoppas att hon kommer flytta tillbaka hem igen. Och vem vet, jag kanske får det där jobbet jag sökte i Luleå och då måste ju jag också flytta. Hittade en sjukt läcker lägenhet när jag kollade vad som fanns på marknaden. Måste nog in och kolla en gång till.

Nurse muscle power strength

Ett försenat gott nytt år!

Hej! Hoppas ni verkligen har haft en underbar jul och ett mysigt nyår. Jag hade det jättetrevligt och fick så mycket tid ihop med familjen. Har varit fullt upp sedan nyår, så har inte skrivit särskilt mycket i bloggen.

Har fortfarande funderingar på det där om Stockholm…. Jag har nämligen fått en jättefin present av mina föräldrar. De har lovat mig att de ska hjälpa mig med depositionen ifall jag vill köpa en lägenhet. Låter kanske lite bortskämt, men det är faktiskt något som vi alltid har gjort i familjen, hjälpt varandra ekonomiskt. Min pappa sa till mig, men om du vill flytta, köp en bostad istället för att hyra en. Och han har ju rätt. Det är ju mer ekonomiskt på sikt och sätter en ju i en bättre sits.

Det blir i vilket fall som helst inte nu, men när jag väl ska flytta blir det att jag köper från Husman Hagberg. Dem verkar bra!

Ha det bra och gott nytt år!

Julfester och mys!

Hej alla fina!

Måste bara berätta, att igår var jag på en så himla trevlig fest i Stockholm. Några fina bekanta hade festen och det var verkligen supermysigt med glögg, pepparkakor och lussebullar. Blev kanske lite mycket glögg, men hi-hi, det är ju ändå jul snart! Deras lägenhet var hur fin som helst med lite indisk inredning, men samtidigt nordisk. Lite svårt att förklara, men den var verkligen härlig.

Det bästa var ändå området deras lägenhet ligger i. Jag har gått förbi där innan, men det här var första gången jag var hemma hos någon som bor där. Det ligger precis bredvid vattnet och är såååå ljust och luftigt. Jag har faktiskt suttit och kollat in mäklare på Liljeholmen idag, för att jag blev så sugen på att flytta dit! Det är inte aktuellt just nu, men om jag i framtiden ska bo i Stockholm så är absolut det här området det jag vill bo i!

En trött lördag!

Hej alla raringar!

Åh, vad jag är trött idag, men sådär härligt trött av en riktigt rolig kväll i går. Dessutom har jag ju inga som helst planer för dagen idag så jag ska nog bara mysa ner mig i soffan och kolla någon säsong av någon serie som jag har kvar. Jag borde egentligen kolla Orange is the new black, men jag känner nog mer för något som är lite lättare. Typ sex and the city eller gossip girl. det blir nog någon av dem istället. Så slipper man tänka så himla mycket. Vi får se om Elin tar sig hit också, hon brukar vara ännu tröttare än mig när vi har varit ute alla tjejer, men egentligen skulle hon komma hit med lunch. Gårdagen spenderades på en uteservering med hela tjejgänget, vilket alltid slutar på tok för sent. Haha! Men är det sommar så är det ju! Vad är era planer för dagen?

vin