Ett försenat gott nytt år!

Hej! Hoppas ni verkligen har haft en underbar jul och ett mysigt nyår. Jag hade det jättetrevligt och fick så mycket tid ihop med familjen. Har varit fullt upp sedan nyår, så har inte skrivit särskilt mycket i bloggen.

Har fortfarande funderingar på det där om Stockholm…. Jag har nämligen fått en jättefin present av mina föräldrar. De har lovat mig att de ska hjälpa mig med depositionen ifall jag vill köpa en lägenhet. Låter kanske lite bortskämt, men det är faktiskt något som vi alltid har gjort i familjen, hjälpt varandra ekonomiskt. Min pappa sa till mig, men om du vill flytta, köp en bostad istället för att hyra en. Och han har ju rätt. Det är ju mer ekonomiskt på sikt och sätter en ju i en bättre sits.

Det blir i vilket fall som helst inte nu, men när jag väl ska flytta blir det att jag köper från Husman Hagberg. Dem verkar bra!

Ha det bra och gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *